Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, indien het ongeopend is, verf of muurverf kunnen niet retour gezonden worden als deze op kleur gemaakt zijn, behang verpakking opengemaakt kunnen niet geretourneerd worden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,50- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via ploegschilderwerken@upcmail.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ploegschilderwerken@upcmail.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Producten op kleur gemaakt kunnen niet geruild worden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Muurverf en verf ,behangsoorten , Non paint worden direct geleverd vanaf de fabrikant.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 7,50 voor bestellingen onder de € 75,-euro
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-euro

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger,leveranciers. Over het algemeen is de aflevering binnen enkele dagen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen, u word hiervoor na uw bestelling via de email of track en trace op de hoogte gehouden, wij streven er naar uw bestelling binnen 2 dagen te bezorgen, uitgezonderde bezorg dagen van  verzendingen zijn zaterdag en zondag.

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Verf-behang-online

Onderdeel van Ploeg Schilderwerken v.o.f
Tel: 0181622817
Mail: ploegschilderwerken@upcmail.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: verf-behang-online
Onze domeinnaam is http://www.verf-behang-online.nl
Ons vestigingsadres:
Willem Buyteweghstraat 1
3202 EX Spijkenisse
KVK: 684545466
BTW: NL 857451856B01